Financieel advies

Het belang van pensioenadvies

Het pensioenstelsel in Nederland is zeker de laatste jaren sterk in beweging. Konden onze ouders nog rekenen op een gegarandeerd pensioen, voor de huidige en toekomstige generaties is de oudedagsvoorziening minder zeker. Daarnaast wordt de pensioenmaterie steeds ingewikkelder.

Gedegen pensioenadvies is nu belangrijker dan ooit. Of u nu particulier bent en een aanvullend pensioen wilt opbouwen of als directeur-grootaandeelhouder het pensioen voor uzelf optimaal wilt regelen.

Als pensioenspecialisten helpen wij u graag bij het maken van de beste keuze. Op de volgende pagina's leest u meer over:

Pensioen voor particulier
Pensioen voor de DGA

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze pensioenadvisering of wilt u een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in of bel ons op (030) 273 61 80.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.

RAAT Adviesgroep onderdeel van You Sure

RAAT Adviesgroep heeft zich vanaf de oprichting in december 1998 ontwikkeld tot een advieskantoor met een breed aanbod in financiële dienstverlening voor particulieren en bedrijven. De complexiteit van en vergaande toezicht op wet- en regelgeving vraagt om specialisatie en krachtenbundeling. Begin 2022 hebben wij de unieke kans gekregen om onze krachten te bundelen met You Sure.

Wat betekent dit voor u?

Er verandert voor u niets wat betreft onze dienstverlening. Wij hebben wel meer deskundigheid tot onze beschikking om u van dienst te kunnen zijn. Op termijn zal de naam RAAT Adviesgroep veranderen in You Sure. Uw vertrouwde contactpersonen blijven uw eerste aanspreekpunt en zijn bereikbaar op het bekende adres aan de Biltstraat in Utrecht en de bekende telefoonnummers en e-mailadressen.

Felixx.® werk & inkomen

Felixx.® werk & inkomen is partner van You Sure en al meer dan twintig jaar pensioenadviseur. Heeft u behoefte aan advies over uw pensioenregeling? Neem dan contact met ons op. Wij brengen u indien noodzakelijk graag in contact met een collega van Felixx.® werk & inkomen. Voor uw individuele of MKB pensioenregeling kunt u als vanouds ook bij ons terecht.

Wij kijken ernaar uit om u nog vele jaren van dienst te kunnen zijn.